Nordic Photo Event 2009

Written by Bjørnar Nygård on . Posted in Workshops

Første uken i juni deltok jeg på Nordic Photo Event på Gulen. Dette var en photoworkshop arrangert av Sea Safaries og ble ledet av Lars Stenholt Kirkegaard (DK), Dr. Alex Mustard (UK), Ingvar Eliasson (SE) og Christian Skauge (NO).

Været var strålende fra den førstedagen, men sikten var desverre ikke den beste. Mye grønn alger i sjøen gjorde sitt til at vi måtte relativt dypt for å få noen lunde bra sikt. Men dette bedret seg heldigvis utover uken og vi fikk noen fantastisk flotte dykk på "Hus revet", vraket av DS Frankenwald, skatesundet med mer.

Uheldigvis for meg så ble jeg syk i løpet av uken og fikk ikke vært med på alle dykkene. I tillegg til dette så druknet neste kameraet på første dagen, samt det fungerte til min store skuffelse ikke slik det skulle da vi var på vraket av DS Frankenwald.

Bortsett fra disse hendelsene så har dette vært en flott uke med fin dykking, input på bilder og lærerike foredrag. Dette er definitivt en workshop jeg vil delta på igjen.

Noen av bildene fra denne uken kan sees her.

NRK Sveip har lagt ett lite innslag om denne workshopen og det kan du se her.

Lars Stenholt Kirkegaard, Christian Skauge, Morten Beier, Alex Mustard, Jesper Kjøller, Ingvar Elliasson, Mikkel-Noe Nygaard, Morten Bjørn Larsen, Lasse Iversen, Timo Ahomæki, Bjørnar Nygård, Dag Hansen & Jonna Bergstrøm

Fra venstre: Lars Stenholt Kirkegaard, Christian Skauge, Morten Beier, Alex Mustard, Jesper Kjøller, Ingvar Elliasson, Mikkel-Noe Nygaard, Morten Bjørn Larsen, Lasse Iversen, Timo Ahomæki, Bjørnar Nygård, Dag Hansen & Jonna Bergstrøm